Maaperä kuntoon -aamuwebinaari: EU:n maaperädirektiiviehdotus

Maanantai 25.3.2024 klo 9.00 –  10.00

Ensimmäisessä Maaperä kuntoon -aamuwebinaarissa 25.3.2024 aiheena on EU:n maaperädirektiiviehdotus. Tervetuloa kaikille avoimiin webinaareihin kuulemaan pilaantuneiden alueiden ajankohtaisteemoista!

Mitä on meneillään EU:n maaperädirektiiviehdotuksessa? Ensimmäisessä Maaperä kuntoon -aamuwebinaarissa 25.3. klo 9-10 ympäristöministeriön neuvotteleva virkamies Paula Perälä kertoo EU:n maaperädirektiiviehdotuksen sisällöstä, valmistelusta sekä seurannan kriteereistä ja indikaattoreista. 

Mukana ovat myös johtava asiantuntija Outi Pyy, erityisasiantuntija Teija Haavisto ja erityisasiantuntija Jussi Reinikainen Suomen ympäristökeskuksesta. 

Osallistuminen webinaareihin on kaikille avoin ja maksuton. Tervetuloa!

Ohjelma


EU:n maaperädirektiiviehdotus - keskiössä maaperän tilan seuranta ja pilaantuneet maa-alueet 

Paula Perälä ympäristöministeriö, Outi Pyy, Teija Haavisto, Jussi Reinikainen, Suomen ympäristökeskus

Aika: 25.3. klo 9-10

Paikka: Teams (linkki toimitetaan ilmoittautuneille myöhemmin)

Ilmoittaudu: Tästä linkistä (Lyyti.fi)

Ilmoittautuminen 21.3. mennessä.

Maaperä kuntoon -aamuwebinaarit kerran kuussa

Maaperä kuntoon -ohjelman aamuwebinaarisarjassa käsitellään ajankohtaisteemoja pilaantuneista alueista. Webinaarit järjestetään kerran kuussa keväällä ja syksyllä. Tapahtumiin voi osallistua kaikki pilaantuneista alueista kiinnostuneet ja aiheen parissa työskentelevät.

Valtakunnallisen Maaperä kuntoon -ohjelmalla selvitetään ja puhdistetaan merkittäviä pilaantuneita alueita koko Suomessa. Ohjelmaa koordinoi Pirkanmaan ELY-keskus ja rahoittaa ympäristöministeriö. 

Lisätietoja: 

Nina Lehtosalo, neuvotteleva virkamies, ympäristöministeriö, nina.lehtosalo(at)gov.fi