Mutku-päivät

Keskiviikko 20.3.2024 – torstai 21.3.2024

Mutku-päivien 2024 teemana on ”Kiertotalous ja massojen hyödyntäminen”. Helsingissä järjestettävässä kaksipäiväisessä seminaarissa käsitellään pilaantuneisiin alueisiin liittyviä ajankohtaisia aiheita.

Maaperän tutkimus- ja kunnostusyhdistys ry:n vuosiseminaari MUTKU-päivät järjestetään 20.-21.3.2024 Hotelli Rantapuistossa Helsingissä (Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki).

Seminaarin teemana on ”Kiertotalous ja massojen hyödyntäminen”. Lisäksi seminaarissa kuullaan ympäristöhallinnon ajankohtaisia asioista ja uusista tekniikoista case-esimerkkejä unohtamatta.

Seminaarin ohjelma on nyt julkaistu ja ilmoittautuminen on avattu.

Seminaarin hinta Mutkun jäsenille on 380 e ja ei-jäsenille 480 e. Osallistumismaksu sisältää osallistumisen seminaariohjelmaan, kahvit ja lounaat sekä verkostoitumisillallisen. MUTKU-päiville 2024 on mahdollista osallistua myös etänä verkossa. Verkko-osallistumismaksu on Mutku Ry:n jäsenille 50 € sekä ei-jäsenille 100 €. Osallistumismaksu sisältää henkilökohtaisen linkin MUTKU-päiville.

Majoittuminen

Mutku-päivien osallistujille on varattu huonekiintiö hotelli Rantapuistosta. Osallistujat varaavat itse huoneensa suoraan hotellin nettisivulta (www.rantapuisto.fi).

Huonevarausten varaustunnus on 200324YMP ja se tulee varausta tehdessä syöttää Ryhmäkoodi-kenttään. Hotellissa on rajallinen määrä huoneita ja kiintiöstä vapautetaan puolet varaamatta olevista huoneista jo 15.2. ja loput 5.3. Kannattaa olla siis nopea!