Hyppää sisältöön

Ympäristöministeriö hakee harjoittelijaa PIMA-tehtäviin

Julkaisuajankohta 10.2.2021 9.52

Ympäristöministeriö etsii diplomi-insinööriopiskelijaa tai ympäristötieteiden opiskelijaa pilaantuneisiin alueisiin liittyviin tehtäviin. Harjoittelun kesto on 4 kuukautta ja harjoittelun ajankohta on alustavasti 1.5.-31.8.2021 (tauko harjoittelussa heinäkuussa on mahdollinen).  

Tehtävänä on muun muassa laatia selvitys EU-jäsenvaltioiden käytöstä poistettujen ja hylättyjen, vakavaa ympäristön pilaantumista tai mahdollista vaaraa aiheuttavien kaivannaisjätealueiden tilanteesta, kunnostustoimenpiteistä ja -menetelmistä.

Harjoittelussa pääsee tutustumaan ympäristöhallintoon ja hallinnossa juuri nyt meneillään olevaan työhön. Työtehtäviä toteutetaan itsenäisesti ja vastuullisesti huippu-asiantuntijoiden ohjauksessa. Ympäristöministeriössä on tällä hetkellä vahva etätyösuositus ja tämä jatkunee koronapandemian ajan. Hakijan tulee varautua siihen, että työtä tehdään kotoa käsin.

Harjoittelijan palkka on 1400 euroa / kk. Harjoittelupaikkaa haetaan Recright-videohaastattelutyökalun kautta 24.2.2021 mennessä. Lisätietoja antaa erityisasiantuntija Nina Lehtosalo, p. 0295250400.

Lue lisää

 

Uutinen