Ajankohtaista

Tuoreimmat uutiset

Kevään ja kesän aikana tehty useita maaperätutkimuksia ympäri Suomea 18.7.2018
Selvitykset ovat osa Pirkanmaan ELY-keskuksen koordinoimaa valtakunnallista pilaantuneiden maa-alueiden selvitystyötä.
Lue lisää
Louhen entisen kaatopaikan ja automaalaamon alueen ympäristöriskejä selvitetään 8.6.2018
Savonlinnan kaupunki ja Pirkanmaan ELY-keskus ovat tehneet sopimuksen Savonlinnassa sijaitsevan Louhen entisen kaatopaikan ja autohajottamon alueen ympäristöriskien selvittämisestä ja puhdistustarpeen arvioinnista.
Lue lisää
Kontiolahella selvitetään entisen teollisuusmaalaamon alueen ympäristöriskejä 8.6.2018
Kontiolahden kunta ja Pirkanmaan ELY-keskus ovat tehneet sopimuksen Kontiolahdella sijaitsevanentisen teollisuusmaalaamon alueen ympäristöriskien selvittämisestä ja puhdistustarpeen arvioinnista.
Lue lisää
Maaperätutkimukset Sikosuon alueella päättyneet 31.5.2018
Lahden kaupunki selvitti yhteistyössä Pirkanmaan ELY-keskuksen kanssa Kiveriössä sijaitsevan Sikosuon täyttöalueen laajuutta ja rakennetta osana valtakunnallista Maaperä kuntoon -ohjelmaa.
Lue lisää
PASSIIVI -hankkeessa kehitetään passiivinäytteenottoa pilaantuneiden pohjavesialueiden tutkimisessa ja seurannassa. 29.3.2018
PASSIIVI ”Passiivinäytteenotto pilaantuneiden pohjavesialueiden tutkimisessa ja seurannassa” – hankkeen tavoitteena on tutkia ja kehittää passiivinäytteenoton edellytyksiä pilaantuneen maaperän ja pohjaveden kestävässä riskienhallissa.
Lue lisää
Lyijy- ja teräshaulien ympäristökäyttäytyminen ampumaradoilla 29.3.2018
Pirkanmaan ELY-keskuksen, Suomen erityisjäte Oy:n ja Ramboll Finland Oy:n rahoituksella on toteutettu tutkimushanke, jossa on selvitetty ampumaradoilla käytettävien lyijy- ja teräshaulien ympäristökäyttäytymistä.
Lue lisää

Lisää uutisia
Julkaistu 9.12.2016 klo 13.01, päivitetty 9.12.2016 klo 16.05