Ajankohtaista

Tuoreimmat uutiset

maaperakuntoon
maaperakuntoon.fi-sivusto avattu 15.12.2016
maaperakuntoon.fi on Pirkanmaan ELY-keskuksen ylläpitämä verkkopalvelu, joka tarjoaa tietoa pilaantuneen maaperän kunnostamisesta maanomistajille, konsulteille ja muille toimijoille.
Lue lisää
Onkilammen entisen ampumaradan ympäristöriskit selvitetään 24.8.2017
Suonenjoen kaupunki ja Pirkanmaan ELY-keskus ovat tehneet sopimuksen Onkilammen entisen haulikkoampumarata-alueen ympäristöriskien selvittämisestä ja puhdistustarpeiden arvioinnista. Selvitykset ovat osa Pirkanmaan ELY-keskuksen koordinoimaa valtakunnallista pilaantuneiden maa-alueiden selvitystyötä.
Lue lisää
Kaatron ja Iisveden vanhojen kaatopaikkojen ympäristöriskit selvitetään 14.8.2017
Suonenjoen kaupunki ja Pirkanmaan ELY-keskus ovat tehneet sopimukset Kaatron ja Iisveden vanhojen kaatopaikkojen ympäristöriskien selvittämisestä ja puhdistustarpeiden arvioinnista. Selvitykset ovat osa Pirkanmaan ELY-keskuksen koordinoimaa valtakunnallista pilaantuneiden maa-alueiden selvitystyötä.
Lue lisää
Töölönlahdella tutkitaan uutta merenpohjien kunnostuksen menetelmää 11.8.2017
Töölönlahdella toteutetaan tutkimushanke, jossa selvitetään miten maaperäkunnostuksessa aikaisemmin käytetty menetelmä vaikuttaa pilaantuneisiin merisedimentteihin ja lahden rehevöitymiseen.
Lue lisää
Brandtin entisen nahkatehtaan ympäristöriskit selvitetään 8.8.2017
Kokkolan kaupunki ja Pirkanmaan ELY-keskus teettävät entisen Veljekset Brandtin nahkatehtaan ympäristöriskien selvittämisen ja kunnostussuunnitelman laatimisen. Selvitys on osa Pirkanmaan ELY-keskuksen koordinoimaa valtakunnallista pilaantuneiden maa-alueiden selvitystyötä (http://www.maaperakuntoon.fi/). Selvitykseen liittyvät tutkimus- ja suunnittelutyöt toteuttaa Pöyry Finland Oy.
Lue lisää
Rovaniemen Kroopinpalon vanhan ampumaradan ympäristöriskit selvitetään 5.6.2017
Rovaniemen kaupunki ja Pirkanmaan ELY-keskus ovat tehneet sopimuksen Rovaniemen Kroopinpalon vanhan ampumarata-alueen maaperä- ja pohjavesitutkimuksista. Selvitys on osa Pirkanmaan ELY-keskuksen koordinoimaa valtakunnallista pilaantuneiden maa-alueiden selvitystyötä.
Lue lisää

Lisää uutisia
Julkaistu 9.12.2016 klo 13.01, päivitetty 9.12.2016 klo 16.05